Inloggegevens

< Terug

De eerste stap is om je inloggegevens bij Revisely in te stellen. Lees hier meer:

Om je inloggegevens in te stellen bij Revisley heb je een mailtje gekregen, waarschijnlijk in je schoolmail of in je studentenmailbox. Als je de link daarin volgt, kun je je wachtwoord aanmaken. Vanaf dan kun je inloggen met je mailadres en dit wachtwoord, dus goed onthouden.

Ben je je inloggegevens vergeten?

klik dan op deze link om een nieuw wachtwoord aan te maken: https://app.revise.ly/remember